PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

Monday, 21 May 2012

KURSUS VETERAN UMNO DI JANDA BAIK, BENTONG.

Kem ILMU di Janda Baik, Bentong.

Veteran UMNO Wilayah Persekutuan akan menghantar seramai 40 pesertanya menyertai 'Kursus Veteran Pemangkin Negara' yang akan diadakan selama tiga hari bermula pada 25, 26 dan 27 Mei 2012 di Kem ILMU, Janda Baik, Bentong.Kursus ini dikendalikan oleh Bahagian Penerangan UMNO Malaysia.

Dijangkakan seramai 400 peserta dari seluruh negara akan mengambil bahagian dalam kursus ini yang meliputi pemimpin-pemimpin veteran UMNO dari setiap Bahagian, bekas-bekas wakil rakyat, bekas-bekas AJK Bahagian/Cawangan termasuk bekas-bekas pegawai Jasa, Kemas dan juga JKKK.

Bagi peringkat Veteran UMNO Wilayah Persekutuan, setiap Bahagian hendaklah menamakan sekurang-kurangnya tiga orang dari bahagian masing-masing. Semua nama peserta hendaklah dihantar segera kepada urusetia Veteran UMNO Wilayah Persekutuan di Tingkat 23 Menara Dato' Onn atau menghubungi Pengerusinya, Datuk Zakaria Saleh (No. Telefon 0162214359) atau Setiausaha Kerja, Abdul Rahman Hashim (No. Telefon 0102614833).

Semua peserta yang berkenaan dikehendaki berada di PWTC pada hari Jumaat, 25 Mei 2012 pada jam 9.00 pagi, kerana bas yang disediakan akan bertolak dari sana menuju ke Kem ILMU, Janda Baik, Bentong.

No comments:

Post a Comment